Precis som jag

Jag begriper fortfarande inte vad ni ser och inte om jag försöker dela ett foto på telefonen. Det här är i alla fall så som jag tror att jag ser ut, och/eller BORDE se ut, och vi kan väl helt klart konstatera att torsdag och fredag på 4 mg LDN och lör och söndag på noll, tillsammans med en olycklig dubbelbokning (jag som brukar tycka att dubbelbokning är två saker på en vecka, inte på en dag...) och total överanvändning av energi nu har lett till att jag nästan lipar för att jag inte ser ut som Kronprinsessan Mary av Danmark, med storlek 34/36 på sina tusentals designerplagg och professionella hårtvätterskor och egen sminkös. Jag har lidit lite allvarligare kval förut ikväll, men nu är nivån mest patetisk. Och det är som att har man väl börjat lipa och känt sig misslyckad över en sak, så hänger lätt andra med på köpet. Och det är så olikt mig att känna så här. Jag är stursk, duglig, smart, kvick, har självförtroende och allt, men när jag blir överträtt och ledsen så vänder jag det så lätt inåt, mot mig själv. Det är inte likt mig. Vilket får mig att tvivla än mer på att jag överhuvudtaget vet vem jag är längre. Måste ta tag i alla mina läkarnesök och behandlingar jag vill prova. Fast först får mikael hämta ut LDN:better och så får jag lura ut hur det känns innan jag börjar med nästa grej. Eller varför det, egentligen? Vet jag inte vilket det var som hjälpte om jag gör flera behandlingar på samma tidsperioden? Eller anar man det? Kan jag inte bara få svar på saker nån gång?

Tror ni man kan hitta nånstans på nätet där man byter en redig fotvårdsbehandling mot en bioboljett? Jag har inte kommit så långt ner som till fötterna sen i början av sommaren. Det river i strumporna. Och ååååå jag är så värdelös som inte orkar fila och fotbada mina egna fötter och nu är jag läääääskig också.

Inte lätt å va på topp. Ge hit det där LDN:et! Fort som ögat, så jag orkar tycka om mig själv igen.

http://styleofmary.blogspot.se/2013/09/it-is-time-to-vote.html?m=1

1 kommentar:

Sara sa...

Jag tycker ni är slående lika och det beror INTE på att vi aldrig träffats IRL. Mina barn däremot är övertygade om att du är mkt blondare eftersom det är du som glamourvilar högst upp på sidan.

Oj, mindes just hur jag och min syster brukade glamourbada i små söta negligéer. Inte så länge sen som man skulle kunna föreställa sig 😉

Mer glamour i tillvaron, med eller utan LDN. En liten negligé kanske kan, om inte pigga upp så åtminstone göra något för humöret?