Kanske mera LDN

Insåg en positiv aspekt till: sömntiderna. Min insomni gör att jag trots en rätt seriös cocktail sömnpiller ofta inte kan somna förrän 05-06. Någon enstaka gång kan jag somna 02-03 och blir överlycklig för kvaliteten på sömnen blir bättre när man sover mer när man är ämnad att sova.

Och nu är det tvärtom, 02-03 är det normala och 05-06 är det ovanliga.

Så jag har alltså fått bättre sömnkvalitet och har dessutom större chanser att interagera med världen, till exempel har jag siktet inställt på att ta kometen på fredag till Lions loppis i VH centrum och som stänger kl fem. Det är helt rimligt, om än inte helt säkert, att jag ska kunna klara det. En sån grej!

Sen var det en sak till, men den har jag glömt. Eventuellt har jag bara glömt att säga nån av dessa sakerna till läkaren, så var det nog. Jag har inte blivit så värst mycket klarare i huvudet sådär hela tiden, men jag har ögonblick när jag känner mig rapp i skallen och som om jag kan komma på ett skämt så fort att folk fortfarande pratar om det ämnet!

Och så såg jag igen, eller om det var samma som jag läste andra gången, om en som fortsatte bli bättre ett år efter att hon började.

Så yes, baby, I'm on a roll!!

5 kommentarer:

Monnah sa...

Yeah!

Anna Linda sa...

Nu vänder det!

Anja Olergård sa...

Dessutom tror jag att jag sover en timme mer och det gör ju också skillnad. Tack för era hejarop!

Anonym sa...

Goda nyheter! /Stina

Sara Boberg sa...

Roligt att höra Anja!!! Hoppas verkligen att det fortsätter åt rätt håll.