Solkiga kläder

Det finns okej reklam, sen finns det nån enstaka reklam som nästan är bra, och så finns det reklam som får mig att bli hatisk. Nu går en som jag på fullt allvar INTE TÅL ÖVERHUVUDTAGET! Det är hon som ska vara läkare och som tycker att det är viktigt för henne att man inte har solkiga kläder på sig, så hon tvättar med det där vita pulvret i den rosa burken. Jag tänker inte säga namnet, jag tänker inte ta det i min mun, än mindre ge dem ett uns av reklam via min oerhört välbesökta blogg.

Jag får blodstörtning när den reklamen kommer på tv. Brukar stoppa ljudet om jag har makten. Men nu ligger den bredvid Mikael, som sitter och jobbar i fåtöljen, med tv:n på. Så jag skrek bara, helt okontrollerat: Kan nån skjuta den kvinnan?!

Blev lite överraskad själv när jag ropade till. Men jag HATAR verkligen den reklamen.

(Först tänkte jag sätta in en bild av kvinnan, för att irritera er. Men det skulle vara som att, utan förvarning, Lisen, sätta in ett foto på surströmming eller andra vidrigheter. Ni ska inte behöva vara rädda för min blogg. Den ska vara er trygga hamn i cyberrymden. Så ingen bild på "läkaren". Fridens!)

Inga kommentarer: