Lite shoppingtokig, kanske?

Har 133 grejer i min minneslista på eBay. Liiiiiiite överdrivet kanske. Här är några favoriter (det tillkommer frakt på de flesta priser nedan, men ni anar ändå vilken näsa för fynd jag har -- tack, mormor!):

£1,49 för  alla 10. Jag kan tänka mig att börja göra armband, typ friendship bracelets med pärlor i. Finns massor på Pinterest.

£1,79/m. Ifall man har en tråkig top kan man sy på ett litet ankbröst eller vad det heter.

£0,99. Klänningen är för stor för provdockan, men på mig skulle den nog vara cool.

Garn. Det finns hur mycket som helst. Ska virka en liten pläd i olika nyanser av beige och grått, som ska passa i det "nya" vardagsrummet. Just det här kommer från några Scottish highland sheep och kostar bara ett par pund.

£2,19 inkl frakt. Auktionen går ut imorgon men hittills är mitt bud det ledande. Det står att färgen ska vara grå, men det är jag inte säker på. Men för £2,19 riskerar jag gärna att få vilken färg som helst. Det finns också såna här halsband för $140.

Inte riktigt säker än. Bara £1,04, men frakten är på hela åtta pund, så förmodligen inte.

Den här däremot. Monsoon, £4,50.

Monsoon igen. Vilken höstjacka! Den är bara uppe i £6,03 än så länge, men jag är rädd att den kommer att bli för dyr i slutändan. Det är sex dagar kvar. Kommer nog gå för några hundralappar. Det är jag för snål för. Behöver den ju inte, vill bara ha.

Äkta läder, £1,20 plus nåt på 8 i frakt. Handtagen var lite slitna, därav det låga priset. Och den ser inte särskilt röd ut, fast det står att den är det. Vill verkligen ha en vinröd väska i höst.

Klocka från Kina för £5,69 inkl frakt. Billigare än att byta batteri i den jag har nu!

Tänk vad man kan göra med 25 tassels för £2,99. Det snurrar av idéer i huvudet.
OK, det var dagens fönstershopping.

Fast nu vet jag varför jag fryser och har ont i magen. Jag har glömt att äta frukost. Mikael har köpt källarfranska. Vägen till mitt hjärta går nog genom källarfranska. Mmm. Vi hörs!

Inga kommentarer: