Nervvrak

Har sagt tack å hej till fotografen som har fotat mig inför ett reportage som ska komma i tidningen i höst (jag fick ha varm jacka på mig på fotona med kometen). Låt oss bara säga att mina nerver är glada att jag inte är fotomodell. Jag är så lättad nu när det är över! Det har tagit mig 20 minuter att få ner pulsen till normal igen. Det är inte lätt att vara självkritisk perfektionist gone fat när man ska in i tidningen. Hujedamej!

Borde passa på att gå på restaurang (det var väl ett år sen sist? Om inte den där gången jag fick mat på donken utanför Ica räknas...) ikväll, för så här sminkad har jag inte varit sen jag var på bröllop för ett år sen. Har både mascara och örhängen. Och foundation. Tänka sig.

Haha, innan Mikael gick kände jag att jag måste avkräva honom några komplimanger, för att lugna mig. Den första blev bra, men räckte inte, kände jag. Men så fick jag en kram som sa mer än ord. Då blev jag relativt lugn. Tur att jag har min Mikael!

Och bara lugn, jag ska nog säga till när ni måste köpa Allers. Om det nu var Allers. Jag har liksom glömt av den detaljen.

Hejhej folk.

1 kommentar:

Stina sa...

Vad spännande Anja! Du är en riktig kändis ju! =)