Titel å titel, är det så noga?

Jag har en helt galen fluga i sovrummet. Det ska bli skönt med sömnproppar. Eller vänta, heter det inte öronproppar?!

Träffade gullehunden igår oxvagnmmiå kunde inte låta bli att låna henne tills C kom hem. Så najs.

Temperaturappen säger 96% luftfuktighet, 6 grader och dimma. Hoppas veeeeeeerkligen inte att det var sommarens höjdpunkt med tanke på att från idag blir dagarna mörkare igen. Glädjedödare, jag vet, men det är inte jag som har bestämt det. Flugdödare snarare. Kan han sitta still och tyst mer än fem sekunder?

Marcus Birro kallade midsommar för melankolisk tror jag. Kanske därför jag alltid vill skippa midsommar. Som min sömn har varit den här veckan lär jag inte vakna förrän Tyrestafirandet är över ändå.

Har klippt luggen idag. Ser så tydligt var resten skulle klippas också, men även om jag orkade hålla upp armarna så länge som behövdes, skulle jag inte våga klippa mig i nacken. (S, hur vågade du?!) Får se om jag vaknar så tidigt att frissan har några tider kvar imorgon. Dan före dopparedan...

Lagade middag idag. Färdig potatisgratäng, bara häll i form och in i ugnen. Några vahettere-korvar i stekpannan, sallad och gurka och tomat rätt på tallriken. Kan det bli enklare. Efter en 7ohalvtimmes värmeslag på soffan kunde jag äta lite. En halv korv och några tuggor gratäng gick ner innan det sa stopp. Fick i mig salladen och Dubbelnougaten som KK kom förbi med från glassbilen. Mår så konstigt ibland. Borde vara van vid det här laget, men det är jag inte.

Det här börjar mer och mer likna en renodlad ME-blogg. Får odla lite annat att skriva om också. Om E inte tycker det blir för långt att läsa. Ja, nu rasar familjelångsintheten.

Har fortfarande inte tyckt till om kläderna på miniprinsessans dop. Kanske imorgon. Or maybe not, som Mia sa.

Gissa förresten om familjens invalider som inte orkar resa till USA går och hoppas på norwegians löfte om New york-lågprisbiljetter. Vilken grej att få träffa dem igen efter tre år. J är bara lite tveksam till att flyga långflygning ensam med två treåringar. Vi kanske kan få några tips -- om det blir nåt -- av mästaren på barn över Atlanten U Bomull.

Om det var nåt mer så har jag glömt det nu.

Fast jag glömmer aldrig min kärlek till Mikael. Just nu liknar våra armar bredvid varandra Dannebrogen. En av oss er rœde, någon er hvite. Eller blågrågenomskinlig.

Men jag drömmer om Kalabrien, Sardinien, Corsica, Azorerna. Turkiet och Tenerifa skulle väl också duga.
Just nu drömmer jag nog om att åka precis vartsomhelst. Fanns en groupon på Hägringe slott. Till och med nästgårdsturism lockar mig nu. Jag har det bra, jag, som kan drömma så trevligt.

Sweet dreams, babes.:bo

Inga kommentarer: