JAG VILL!!!!!!!!!

På Groupon idag fick jag ett erbjudande om att bo två personer i dubbelrum på ett bed & breakfast, Il porto vecchio, på norra Sardinien, fem dagar inkl frukost, för 1460:-.

Det är ett familjeägt b&b och kvinnan som äger det bakar till frukosten varje dag. Den kan man inta på terassen med utsikt över hamnen. Läget är nämligen mitt i stan med utsikt över gamla hamnen. Det tar 45 minuter från flygplatsen. Det finns gratisbuss som går till en berömd strand 2 km därifrån, som folk tycker ser ut som Karibien. Och det finns massa restauranger och affärer i hamnen.

Ja, men bara flyg till Sardinien? Kan inte vara lätt att hitta. Jodå, RyanAir flyger dit. Fem dagar runt vår bröllopsdag skulle kosta 409:- per person och väg exkl skatter/avgifter.

Först började jag förbereda ett övertalningstal till Mikael (som har varit hos en vän i församlingen och kaklat och "flyttstylat" inför visning imorgon, och sen hann han bara hem och duscha och sen gratta en 60-åring. Själv har jag legat ner mesta delen av dagen och jag håller redan på att få illamående fast jag bara suttit upp i 20 minuter. En skitdag rent ut sagt.) Hur som helst. Sen tänkte jag att Mikael säkert inte är svår att övertala. Så då låtsas vi att vi är på väg. Till Skavsta. Och att man ska ha packat före det. Redan där tog det stopp. Idag har jag suttit upp i mindre än en timme och var så matt i kroppen att det var en ansträngning att trycka på makten och byta kanal för ett par timmar sen.

Men nu har jag tagit sömnpiller och ska bara sätta in de här fotona så ni förstår hur jag har suktat idag:







Inga kommentarer: