Grrrr, igen

När M och jag såg på Men in black började jag plötsligt undra om "The bug in the Edgar suit" var Vincent D'Onofrio, som spelar i Law & Order. Det var likt. Letade efter telefonen på soffbordet. Inte där, inte i fönstret bredvid datorn. Inte på sängbordet. Inte nånstans.

Letade till och med i tvättkorgarna. Hittade sex blyertspennor, en öronpropp, en vattenflaska (med vatten i) och en tidning under sängen. Har krälat och ålat och letat. Har vilat fyra gånger mellan letandet. Omgången nyss gick även igenom badrumsskåpet och kylskåpet, förutom alla andra ställen, för fjärde gången.

Givetvis har jag provat att ringa den. Men när jag tänker efter så var det sista jag såg att den bara hade 5% av batteriet kvar, så vänligen sätt i sladden. Typiskt. Det är som sagt det sista jag minns. Igår kväll, i sängen. Jag vet att jag låg och skrev en grej i ett block och att jag hade lagt telefonen bredvid mig i sängen. Det är orsaken till att jag trodde den låg i/på/bakom/under sängen. Men nu är jag inte så säker längre. Har verkligen letat noga. Till och med flyttat på de två Dilling sänglådorna.

Nu ringer jag snart Saida.

P.S. IMDB sa att det var Vincent D'Onofrio. Duktigt av mig.


Inga kommentarer: