Är så sur på mig själv!!!

OK, erkännade nummer ett är att jag brukar ta med mig mobilen på toa. Läsa nåt blogginlägg eller två medan. Och jag är lat, men vet om det, så varje gång jag tar upp/ner locket gör jag det med höger handen, med telefonen i handen. Jag tänker jämt: En vacker dag kommer jag väl att tappa mobilen i toan. Men eftersom det är så uppenbart och jag vet att jag är klantig, så aktar jag mig för att tappa mobilen i toan. Och lugn, det har ännu inte hänt.

Så idag satt jag på toan, let that be enough said. Här kommer erkännande nummer två. Jag tappade mobilen på golvet, det helkaklade. En hård smäll, lät det som, och jag fick andan i halsen. Telefonen hade landat med skärmen neråt, och jag var så orolig för hur det hade gått. Den låg lite utom ordentligt räckhåll i duschen, så smarta jag petar liksom till den med fingarna, så den "glider" på marken i en decimeter så jag kan nå den. Och inte har skärmen spruckit, inte. Däremot har jag själv skapat två fina repor, eftersom vårt kakel är inte-ramla-vänligt, med liksom sandkorn i kaklet. Linjerna på skärmen är parallella och fina. JAG ÄR SÅ DUM!!!!!!!!!!!!

Jag som verkligen hatar bös har nu två oerhört irriterande och framförallt onödiga skraplinjer på min skärm. På min telefon som jag bara äääääääääälskar och använder jämt.

Man känner inte ens reporna med fingertopparna, men nog syns de. Och inte hjälpte det att rengöra skärmen. Vad gör folk med skadade skärmar?

Gissa vad jag ska surfa på nu... "Repig telefonskärm". Grr!

Inga kommentarer: