Världens idé

Det fanns ju nån sorts chokladtävling på Marabou, där man skulle låta två chokladsorter duellera (här och klicka sen på duellen), välja sin favorit och så kom det nya, och så höll man på så tills man inte orkade mer. Om man inte riktigt är säker på vilken som är ens favorit alltså, kan man ju alltid låta datorn välja. ??? Jag förstår inte riktigt vitsen med det, för det är ju fortfarande man själv som måste avgöra vilken man gillar bäst. Men, men. (Det fanns också andra lekar på chokladkoden.)

Jag har ju velat ha en julmustprovarkväll nån gång i december, med flaskor endast märkta A, B, C osv, och så får man slutligen se om Apotekarnes vinner eller förlorar. Och hur äckligt det är med aspartam. Eller nåt.Velat ha, men aldrig orkat. Suck, handikappa.

Men nu fick jag en annan rolig idé, eller rättare sagt så läste jag om den och snodde idén rakt av, som om den hade sitt ursprung i mitt eget hövve: En chokladprovarkväll. Man köper ett gäng sorter, delar upp dem i bitar och tar en av varje och bedömer. Kanske lite mer trovärdigt resultat om man inte ser omslagspapperet.

Här ser ni Oscarsons favoriter -- och jag kan inte ens se vad president Oscarson håller i handen.4 kommentarer:

AL/Scandinavian Christmas sa...

oooh polka är gooood

AL/Scandinavian Christmas sa...

förresten så är jag skyldig till en dödssynd avseende tallrikarna i tallrikshyllan.

AL/Scandinavian Christmas sa...

(begär vill jag kanske förtydliga när jag tänker efter)

Anja Olergård sa...

Kortet är taget hemma hos Seppo & Kirsti Syvänen i tempelpresidentskapet. Om det leder till tips mot begäret.