Smart "boktips"

Jag hade ju med mig låneböcker på resan till Sicilien och fick betala övervikt på ditresan.

I förrgår såg jag på biblioteket i VH att de har en särskild hylla med pocketböcker! Hittade genast ett par jag vill läsa.

Visserligen är det ju billigare att köpa några pocketböcker än att betala övervikt, men att låna ett par pocketböcker är ännu billigare.

Nästa semester!! (som jag önskade var en veckas all-inclusive i Egypten. Nästa vecka! Jag spyr på resan, men inte på att ligga och läsa i en vecka, inte städa, inte laga mat, inte stressa. Och stoppa ner kroppen i ett gigantiskt badkar som kallas Röda havet. Ojojoj.

Om nån har för mycket pengar kan ni ge M och mig 10 000:- så sticker vi. Ni kan få en detaljerad, humorös och bildsprängd reseberättelse i retur. Och en bananblasttavla och en svart byst av Cleopatra. Och en parfym gjord på olja istället för alkohol. Kom igen, det är ju ett fantastiskt erbjudande. Och tänkt på vilken hjälte vi skulle behandla dig som?

Jaja, folk har väl inte 10 000:- över. Inte vi heller. Mikael ska betala tandläkaren snart med ungefär så mycket. Mina pengar gick åt till årets semester på Sicilien (som ju ändå var en billig restresa!), och så är det snart jul. Det är OK med alla i familjen att ni får hemvirkade grytlappar i år eller?

Inga kommentarer: