Upprättelse, eller nåt

1) Jag tror inte (automatiskt) på det som står i Aftonbladet och dylikt.

2) Men ja, jag måste erkänna att jag läser den ett par gånger i månaden.

3) Nu hade de en artikel om skönhetsoperationer som gör ont, men den mycket hurtiga titeln: Vill man vara fin får man lida pin. Artikel å artikel, själv tror jag mest att det är en cool devis, 10 bilder av skönhetsoperationer i ett bildspel med text till. Om nån över huvud taget har tagit reda på om dessa behandlingar gör ont, och hur mycket, betvivlar jag starkt. Men ändå.

4) Botox var nämligen på andra plats. Ha! Första gången gjorde det inte alls ont. Andra lite mer, tredje ännu mer osv. Nu senast var det till och med lite jobbigt, och jag sa till efter 3-4 stick, och då hoppar han upp och byter spruta, för han hade visst märkt att den var lite dålig. Nu har jag inget alls emot min läkare, och han upptäckte ju felet själv, i bra tid, men ändå. Det gör faktiskt ont. Och det låter så läskigt. Eftersom sprutorna sätts i ansiktet och nacken så har man öronen alldeles intill och hör lite för väl när sprutan sticker hål på huden med ett ljud som jag absolut inte kan härma onomatopoetiskt. Ibland krasar det också, vilket Mikael tror är när sprutorna går genom brosk.

Det där att det gör mer ont nu än förr har jag däremot en totalt ounderbyggd "vetenskaplig" förklaring till. Eftersom alla muskler som han sprutar i är vana vid att vara förlamade/totalavslappnade så gissar jag att de är extra känsliga för smärtstimuli.

Men jag väljer botox framför migrän ANY DAY!!!!!!!!!!!!!!! And twice on any other.

Inga kommentarer: