potatisgratängrapport

Förutom att jag satte på underugnen (det finns en knapp med såna där vred för över- och undervärme och den vred jag rätt, men så finns det två vred för gradantal, och då hade jag satt på underugnen. FÖR ANDRA GÅNGEN I SOMMAR!!!) så det tog typ 11 timmar innan maten blev klar. Det var lite väl mycket lök i, inte så det förstörde, men om receptet ska fullkomnas nån annan gång. Förutom att jag inte precis följde nåt recept jag kan ge er här eller minnas till nästa gång... Men potatisen var färdig, inte bränd, inte torr, inte stärkelsesmakande.

Pannbiffarna hade både knaperstekt bacon i sig och tacosås, men inget var så framträdande i smaken att jag precis kan påstå att jag märkte det. Men det är väl med det som med smink -- man ska inte se att det är där, men om man inte hade det skulle de synas.

Speaking of which, så har jag varken satt på mig ansiktet eller tagit håret ett snäpp upp från opresentabelt, så det är väl dags. Sen ska jag förbereda färdigt kursen som jag ska hålla i Malmö stav imorgon. Ska packa en sån liten väska att ni inte skulle tro det! Stolt, jodå.

Inga kommentarer: