Nova, Jason Bourne, noter

Härlig dag, folks! Tog bussen med Carla till Nova (det tog en timme, jämfört med 10 minuter i bil. Körkortet sjunger förförande lockrop åt mig). Köpte ett par svartvitsmårutiga knäbyxor/shorts på rea för 49:- på på Lindex, en 3/4 omlottop i svart/vitt/grått med lite lite orange i och knyt under bysten på KappAhl för 199:-, plus en svartvitmönstrad kjol och tillhörande båtringad top med svart knytskärp för otroliga 149:- per del på H&M. Egentligen ska man ju inte låtsas om vad sakerna kostade utan säga att man köpte allt på MQ och Esprit och..., nej förresten, på NK såklart. Jag skojar bara, inte är jag sån plebej att jag köper kläder på H&M...

Sen var jag sån kultursnobb att jag njöt av Bourne Again, efter att ha ätit en delvis närande, högkvalitativ måltidsersättnming på McDonk. Filmen hade inte fantastiska dialoger, men den var å andra sidan rätt fartfylld, och det är väl lika existentiellt som nåt annat. Han är ju smart och agile, killen. En lustig passus är att E&R plötsligt behövde gå på toa (hade det varit en tråkigare film hade vi misstänkt att de bara skulle ut å hångla). E säger att när hon kom ut från toan började hon springa. Sen kom hon påatt det bara är Jason som springer hela tiden, och att vanliga människor kan gå. De missade de enda två långsamma minuterna i hela filmen, men så går det när man har bälgat i sig massa läsk.

Väl hemma uppvisade vi shoppingresultat, som sedligt är i familjen, och så fick Ellen äntligen sin försenade födelsedagspresent, som kom på posten idag. Hon blev så glad att hon klappade händerna!! Och då blev jag det med. Vissa av noterna har hon letat efter i flera år, så det kändes lyckat.

Nu ska jag packa inför imorgon. Åker hem till Borås då. Har inte varit i min lägenhet sen i maj!!!!!!! Otroligt!!! Egen säng, andra kläder. Mmmm.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag vill också se den nya Bourne-filmen! :D
Kan tänka mig att det känns skönt att få komma hem igen efter så lång tid! Har följt ditt liv här i bloggen. :D
Säg till när du vill ha dina grejer, de ligger här och väntar på dig! :D
Kram Kicki