lite shopping bara

Har köpt en julklapp till Beth. Kom på att vi nog måste skicka julklappar till J&B med Johan som kommer alldeles snart och fick lite panik över det. Men så såg jag en cool bok, nåt med mina första 1000 ord, engelska och svenska. Så kan hon lära sig lite :) Vågar inte skriva här vad jag tänker köpa till Johan, om han nån gång har tre sekunder över och tittar in här. Men jag har i a f kommit på en grej.

Har också prokurerat lite övriga presenter, som jag ser fram emot att ge bort.

Köpte INTE en massa kläder som jag hade varit så söt i!!! Vissa plagg, som mexx-slipovern för 599:-, var bara alldeles för dyra, medan vissa var helt rimliga men jag minns inte vad jag har hemma och däremot minns att jag inte precis _behöver_ nåt. Trist å vara så förnuftig va! Om jag inte måste sova middag imorgon kanske Carla och jag tar bussen och köper en del av grejerna när jag har sovit på saken. Jag har ju en del födelsedagspengar kom jag på, som jag inte har använt än. Egentligen vill jag ha ett jobb att gå till där man måste se sådär piffig ut jämt. Då skulle jag trippa omkring och ha mörkröda naglar jämt (Oriflame hade ett perfekt nagellack som Ellen fick med sig hem till mig idag).

Köpte nedanstående på halva priset på Hemtex. Det kommer att bli sååååå läckert i mitt sovrum! Fuchsia och vin och latte. Låter som en hel måltid!

Inga kommentarer: