"det var det fulaste jag har sett"

Mamma och jag har ju inte precis alltid samma smak. Idag kom jag in för att klippa henne före kyrkan och jag hade klätt mig för att kunna ha svarta tjocka strumpbyxor (ni vet vad det innebär om epileringsstatusen...). Så jag hade min nya 60-talsinspirerade Joy-kavaj, min svartvitmönstrade H&M-kjol och ett av farmors halsband. Ska ta kort sen och sätta in så ni får döma själva. Hon sa alltså: "Det var det fulaste jag har sett." (Sen omvände hon sig och sa att Du är vacker men inte kläderna. Min mamma har aldrig tålt svart.)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi, inte den kommentaren man önskar sig kanske... :D
Tack för din fina kommentar i min blogg!
Skickade grejerna med Katrin (fast det kanske du har hunnit märka redan...)
Kram Kicki

Helena sa...

Ja, det är ju tur att du står pall för det mesta...;)
Fick höra idag av Anna-Lena Palm (min ingifta faster) att du kommer till vår stav i oktober och pratar om Boken med stort B, som vi alla hört talats om. KUL!!!! Ser framemot det mycket. Lycka till med dina svarta kläder. Det ÄR faktiskt snyggt med svart.
Själv minns jag att jag fått nån liknande kommentar när jag hade en mörkblå tröja och bruna byxor av min ömma moder. Möjligtvis var hon liiiiite mer finkänslig, men inte mycket. Ja, jag säger då det, dessa mödrar... Tur vi har dem i alla fall.
Kram.

Anonym sa...

Ja, sådär skulle min mamma kunna säga också, men det var för några år sedan. Numera bär hon också svart med behållning! :-) Förresten vill vi beställa ett gäng böcker med B till vår församling. Tänkte läsa den som bokklubbsvariant och också komma och lyssna på din föreläsning. Var är det man köper den och vilket pris kan det kosta?

Rebecca sa...

Hej, du känner inte mig men jag hittade hit via Helena Österlund blogg och läser med förtjusning om livet ditt. Tycker om din självdistans och hur du skriver så jag kommer på besök fler gånger. Jag känner igen dig sedan en kort mission jag gjorde runt -92 tror jag. Vi var på en Zonkonferens samtidigt i Utby. Sedan var jag med Hampus på MTC -97. Jag fick åka hem från min mission i Birmingham pga sjukdom och fick sedan tillfälle att fortsätta i Sverige. Jag undrar om jag minns rätt men var det inte ngt liknande för dig? Kan verkligen komma i håg fel. Visst har du bott i Frankfurt, vi ska dit i veckan och jag drömmer om att gå till Distrubitionscentret, har fått för mig att det är större där. Har också hört om boken ni översatt, Monica ska fixa så vi kan läsa den som bokklubb så det ska bli spännande, även att höra dig föreläsa om den. Iaf tittar jag in igen. Hejsvejs