en hääääääärlig söndag

1) Klippa mamma tog bara 12 minuter. Otroligt (tur för henne, för hon hade för ont i ryggen för att sitta längre)! och om ni tycker att hårklippning inte är en söndagsaktivitet kan förklaras att hon är för dålig i ryggen för att tvätta håret när det passar utan man får klippa när det passar.

2) Träffade nyinflyttade Linda (Medina) Karlsson i kyrkan. Det var kul! Och att återse Jennifer & Jessica och lille prinsen var härligt. Och att höra Alexanders sista tal på två år... Han verkade vuxen.

3) Pappa hade lagat god middag. Köttet var perfekt, och ugnspotatis är alltid mumsigt, även sån som kommer ur en ICA-fryspåse...

4) Hann med en blixtvisit hos Ferrins också. Elsa och Kajsa är mina hjärtebarn! Och Kajsa steg i graderna när hon sa att hon hade saknat mig. Mycket lyckligare kan man inte bli.

5) Bokklubben var en höjdare som vanligt. Den här gången hade det tagit så lång tid sen förra träffen så man hade nästan glömt av hur bra det brukar vara. Alla kände vi oss omvända från att vara trötta på pionjhärsnack och har istället fått nya idoler. (Vi hade nämligen läst The Price We Paid om Willies och Martins handkärrekompanier.)

6) Somna med telefonen i örat är inte helt fel.

Inga kommentarer: