Ett mysterium löst!

Jag har börjat känna en inte helt angenäm lukt här hemma och vet inte var den kommer ifrån. Och nej, jag gick faktisk själv ut med räkskalen förra helgen. Jag har undrat om det är att kuddfodralen i soffan har börjat lukta om jag legat med fett hår på dem, men nej, det är inte kuddarna.

Och sen har det börjat lukta likadant i sovrummet också! Vad konstigt. 

Vad har de olika rummen i lägenheten gemensamt?

Jo, mig. Och härom dagen lyfte jag på huvudet och tittade mot taket istället för ner i plattan och då kom det en swish av lukt. Från mellan mina hakor. Så den äckliga lukten är om jag tittar neråt för länge så hakorna inte får nån luft, då börjar det lukta instängt.

Jag skriver detta som nån sorts rolig grej, men det är faktiskt förfärligt. Att vara den som luktar. Och jag orkar inte hålla på att tvätta alla ställen som behöver tvättas. Ska jag behöva få hemtjänsthjälp oftare för att jag börjar stinka? Det är ju en stor ansträngning som det är och oftare känns ju inte rimligt. Så att göra nåt man inte orkar och som försämrar en, eller lukta illa? Kiss och svett och gammal tant. Plötsligt känner jag för att engagera mig i PRO. Nu plötsligt förstår jag hur de har det.

2 kommentarer:

modren sa...

Nu är vi för personliga. Känsliga personer varnas å det grövsta. Men jag måste tvätta mig under brösten varje dag, annars blir det lukt. Hud kan alltså inte ligga mot hud utan att unken luft uppstår.
Var glad att ditt luktsinne fortfarande funkar.
Even if I am in pain, I don't have to be one.
modren

Brenda greg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.