Årets H&M-samarbete

Om jag hade storlek 36 istället för 54 och behövde några blåsor skulle jag verkligen tälta för att komma först i kön imorgon bitti för att norpa några klänningar av Giambattista Valli som är årets H&M-samarbetsdesigner. Några av Madeleines finaste klänningar kommer från honom. Jag hade gärna gått på julfest, eller vilken fest som helst egentligen, i nåt av nedanstående. Jag har tittat på Metro Modes reportage med deras 18 favoriter och här är mina bland dem:


Den här skira saken skulle jag haft på mig på vår grandiosa 10-åriga bröllopsdagsfest. Men då får man inte spilla. Har hittat att nån på eBay syr vuxenhakklappar. Om det fanns nån som matchade hade man kanske vågat äta i den här klänningen.
Hade gillat om ärmarna var lite mer trumpetiga. En svart klänning är inte så somrig och jag hade tyckt att det balanserade lite bättre. Den här ser annars inte så extrem ut som en del haute couture-verk gör. Som en vanlig klänning, fast extra snygg! Kan tänka mig att tyllen och blommorna är ljuvliga!
Jag tror att den här kjolen är ca 40 cm lång och jag brukar behöva 60 cm för att nå till knäna. Men om vi låtsas lite så ser den här kjolen helt drömsk ut! Verkligen en stark kandidat till en vintrig fest. Jag hade velat matcha den med en svart, kortärmad angorapolo. Kolla vad kjolen vippar!

Ääääälskar att de matchar de två olika röda färgerna med varandra. Precis lagom olika för att det ska se spännande ut och inte som att man är färgblind. Läderbyxlorna är lite för mycket boyfriend fit för min smak, jag brukar inte vara så snabb att hänga med modet, men å andra sidan hade ett par smalare byxor lätt sett ut som pinnben i och med att toppen har sån övervikt runt axlarna. Jag hade nog gärna haft på mig ett par vinröda sammetsbyxor till. Då hade de kunnat sitta lite tajt över rumpan men sen vara långa och raka och att bara de spetsiga skorna sticker fram under byxfållen.

Nu ska vi på julfest! Ingen panik alls för hur vi ska få hemmet julfint i tid!


1 kommentar:

Brenda greg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.