Hur kom hen dit upp?


Kanske kan vi också hoppa högre än vi tror. Väldigt bildligt alltså, jag såg en som tog en trappa i två steg i taget och det kan jag inte minnas när jag gjorde senast, inte ens nerför. Fast nerför brukade jag ta 7 steg i taget. Det var faktiskt nån som hoppade på tv nu i veckan. Jag känner mig nu som om jag väger ett ton, inte bara för att jag är tjock, men för att kroppen helt enkelt inte kan använda så mycket energi som det går åt för att hoppa. Fick jag en miljon skulle jag göra det ändå, men inte för en Magnum. Vet inte var den riktiga gränsen går. Jag har t ex slutat tro att jag nånsin ska befinna mig på golvet mer. Inte med några andra kroppsdelar än fötterna. Böjde mig ner och torkade bort några hår på badrumsgolvet innan duschmänniskan kom och jag blev skakig i hela kroppen. Jag kan inte heller komma ihåg vad man behöver göra som frisk för att bli så matt, jag har inget att jämföra med.

Min största rädsla apropå golv är att tappa min mobil på golvet i badrummet. En gång gjorde jag det. Skulle se hur den klarade fallet och föste den mot mig med foten. Och DÅ repade jag skärmen för vi har typ sandkorn på klinkersen.

Jag har ett lite studsigt mobilskydd i gummi som jag tänker behålla. Och det är underbart att äntligen ha en smartphone igen efter nåt år (?) utan. Mikael kan ju mindre och mindre anpassa sina tider efter mina, fast han hittills lyckats helt fenomenalt, så vi kände bägge att jag behöver kunna swisha när jag är ute, kolla karta, googla på adresser och telefonnummer och surfa om det är nåt speciellt. Tack till mina föräldrar för julklappen! <3 att="" bankdosa="" bankid.="" bankid="" batteri.="" batterier="" borde="" bra="" brukar="" d="" datorn="" de="" den="" det.="" det="" efter="" en="" ett="" f="" givetvis="" h="" ha="" har="" hittade="" i="" ica.="" imorgon="" jag="" jd.="" ju="" kan="" kopplar="" kr="" l="" leker="" leta="" m="" man="" med="" men="" mobilt="" mta="" n.="" n="" nej.="" nu="" och="" om="" p="" platta="" pris="" r="" rifr="" runda="" s="" ska="" sladd="" slut="" sm="" ste="" t="" tekniskt="" till="" tt="" v="" var="" vara="" vi="">
Mikael och jag lekte Kahoot igår och det var tur att han har hjärnan med sig för det hade jag inte klarat. Men sen spelade vi några spel och han vann några, jag vann några. Så äktenskapsfriden är stabil. På en om gåtor hade vi bara 1 fel var men jag hade svarat fortare och vann. Jag vet inte riktigt om normala människor hetsar upp sig så mycket över gåtor att man sprutar av adrenalin. Måste vinna, måste svara fort, jaha, kom jag sist, jaja, skit i det, det var kul ändå.

Men jag har god lust att fuska genom att köra den frågesporten med Shakespeare fem gånger i min ensamhet, lära mig frågorna och svaren och svara så snabbt att jag PISKAR dem! Ingen ska ha en chans! Men det kanske inte är schysst? Borde hitta på några egna om hur man stavar, vad som betyder vad på olika språk osv, sånt som jag gillar, vilken bok kommer citatet ifrån osv. Här har jag min nya sysselsättning, utifall att jag får nån tid över när jag varit sjuk hela dygnet...

Idag stekte jag pannkakor. Det blev bara tre i den stora pannan. Och inte är det LCHF, men jag var för sugen. Men imorgon ska jag skärpa mig.

Inga kommentarer: