Dra på trissor!

Det är en kvinna i kyrkan, jag känner henne inte mer personligen än att jag vet vilken familj hon kommer ifrån och vilken familj hennes man kommer ifrån. Men jag följer henne på Insta, eller stalkar kanske man borde säga, för vi har aldrig ens hälsat. Men jag känner hennes mans brors fru i alla fall, så anmäl mig inte till polisen! Den här tjejen ser ut som en vanlig människa, men hon gör de värsta grejerna med kroppen. Jag vet inte ens vad det kallas. Yoga fast med cirkuskonster inblandat skulle jag säga. Fast jag tycker numera det är cirkuskonst att ta trappan uppför två steg i taget...

Härom veckans inlägg tog nog rekordet. Hon jonglerar. Med tre bollar. (Jag kan knappt jonglera med två...) Sen ser man hur hon ställer sig på ett ben och fortsätter jonglera med det andra benet framåt. Och nu, håll i er alla sjuklingar, så böjer hon det enda benet hon står på i en sån där låg böjning, rumpa mot häl, andra benet rakt ut, och tre bollar i jonglerande perfektion. Och reser sig upp igen med bollarna bollande. Jag måste nästan titta på det igen för nu när jag skriver tänker jag att jag måste minnas fel, så kan man ju inte göra.

Så nu har jag sett det igen.

Chockerande! Jag försökte härma henne idag när jag skulle ta av mig strumporna och då lyfte jag upp benet och höll det vid knät så länge att jag hann få av mig strumpan, som hade ganska generös passform (vilket är ett jättebra ME-tips! Köp herrstrumpor, så behöver du knappt anstränga dig för att få på dem. Och om de är lite halvt på, ställ dig på en matta och dra med foten är rätt håll så kryper strumpan med upp.) En sån blogg är det här, inte några coola volter eller byta om hängande i lianer.

För er som undrar vem det är vet jag inte om hennes profil är offentlig och om jag borde skicka dit folk. Men hon heter Ch i förnamn, född W och nu K. Då kanske ni kan låtsas att ni har hittat dit på egen hand. Eller så får jag en presentcheck på 25% på ansiktsbehandling för att jag har skaffat henne 100 nya följare. Eller troligare 3 st, jag har nog inte 100 själv. Men hon är väldigt spännande att titta på. Det är faktiskt nästan så att jag längtar efter hennes videor. En som inte kan stå på ett ben diggar en som kan spela fiol på ett ben och dyrka upp ett lås med den andra foten. Typ.

Kroppen är cool. Jag uppskattar den mycket mer nu när min egen är så ocool den kan bli. Både fet och icke-fungerande. Men om ni vill göra mig en tjänst idag, kan ni väl ta en trappa i två steg? Det var en av mina favoritgrejer att göra på Gårdskullavägen. Då menar jag inte vartannat steg i trappan utan hela trappan på två steg. Man hänger sig på armarna, och flyttar händerna neråt, tills man låter fötterna komma efter och landa några trappsteg förbi armarna, och så likadant en gång till. Så tar man en trappa i två steg. Uppåt är dock lite för avancerat för mig. På Sämgatan hade vi bara halvtrappor och dem kunde jag ta i ett steg. Jättekul. Men att kunna ta en trappa uppåt i två syd lpter som hjärtinfarkt för mig. Så det vore coolt om nån av er kunde g!få det och berätta hur det kändes.

Min man påstår att jag är både pojkig och sportintresserad! Har ni hört vilka fräcka anklagelser! Bara för att jag har slagit om 4 ggr och kollat vad det står i hockeymatcher, samt att jag vänder ansiktet från maten och faktiskt tittar på teve när de där två engelska killarna reparerar/restaurerar bilar. Whatever.

Inga kommentarer: