Fast jag glömde den finaste bilden!

Ääääälskar klänningen!


P.s. Ellen påminner mig om att jag glömt sagda klänning.och eftersom jag trodde att jag hade bloggat den har jag tagit bort den. Det är ju nån kunglig klänning, det fattar jag av taggarna och det har jag inga bilder kvar på bland mina Att blogga om. Har inge heller något särskilt minne av vad el!er ens vem det kan ha varit.

Men som plåster på såren kan ni få en klänning som jag äääääälskar. En som finns som lookalike från två olika designers.Denna är från Marchesa men Elie Saab har en snarlik variant.



För övrigt såg jag foto på vad Belle ska ha på sig på Syttende Mai och jag fick en stroke, så fin var den. Och med långa blonda flätor. Så fin så jag dör. Tänk att vara med dem nån enda gång. Skitsjukdom.
  
Belle ringde morfarfrån sängen igår och berättade lite saker. Hon frågade efter Anja, som låg på soffan och såg på tv, orkade inte ens resa mig för Bellesklingen efter dagens utetur.Men att hon frågade efter mig var nog underbart!

Nu har jag haft astamhosta igen, 2 tryck på Bricanyl turbuhaler, som jag kallat turbohaler i hela mitt liv, räckte sådär, och upp och göra honungsvatten och det tar bort det sista. Hade svårt att somna igår, efter överansträngningen på utflykten, så jag har faktiskt tagit nya piller och ska försöka sova till fem.

Lycka till med dagen!

Och väljer du den första från Marchesa el!er den andra från Elie Saab?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ehhh bilden är inte med, nu är jag jättenyfiken! /e

Anonym sa...

Varkendera... Too much. /e

Anja Olergård sa...

Vi har olika betydelse på vad too much är :-)

modren sa...

Jag som oftast är too much väljer också ingen av dem.
modren