Bra dag!!

Jag hade gruvligt migrän igår och fick ta flera omgångar med alla mediciner jag har, typ. Men i morse vaknade jag utan huvudvärk och det var så skönt! Och dessutom sov jag nästan 12 timmar i natt, så jag har både orkat klä på mig, hämta posten och koka spaghetti! Jag har behövt blundvila/dagsova varje dag den senaste månaden, så jag trodde att det var en allmän försämring, men med en god natts sömn, relativt sett, så känner jag igen mig själv igen. Att orka stå upp i de 8 minuter pastan kokade var ett stort steg! Jag är så glad! Och tänk om jag kan sova tolv timmar i natt också, då finns det nog ingen hejd på vad jag klarar :-) Siktar på att ta bort nagellacket imorgon, jag tror det är två veckor gammalt. Sen har jag några grejer jag har tänkt sälja på tradera de senaste fem åren, det kanske börjar bli dags! Ge mig tolv timmars sömn varje natt och Mikael skulle få en ny fru! Å, jag vill bli en ny fru, lika mycket för mig själv som för honom faktiskt. Och tänk att orka göra grejer med barnbarnen? Jag vet inte om jag får kalla dem det, men jag älskar dem så!!!! Ojdå, jag rörde mig för fort när jag flyttade täcket och nu mår jag illa av hörseln. Ny fru lär dröja. Men jag kan väl få en lång natts sömn igen? Det är inte allt jag ber om, men det viktigaste som har att göra med mig. Eller är det? Om jag kan tänka imorgon ska jag tänka på detta.

Annars skrev jag ju nåt evighetslångt om fåglar och spindlar och getingfobi, och det inlägget var ett typisk långrandigt där stilnocten redan hade börjat verka, men inte de andra än. Så jag trodde jag var hur nykter som helst, men det var stilnoctvarning på det inlägget och helt klart på detta också. När orden hoppar fram i stora klumpar och bildar meningar med dryga ordantal, så visst bryter jag mot min egen regel -SKRIV ALDRIG NÄR DU HAR TAGIT SÖMNMEDICIN. DU SÄGER ATT DU INTE MÄRKER NÅGON SKILLNAD. -MEN. DET. GÖR. VI!!

Ja, en timme efter intag lägger jag locket på på det här -- vad är det??

Jo, jag sov tolv timmar i natt och jag är genom lycklig och ska be min main man Gud att hjälpa mig sova bättre och längre.

Men nu, slut. Godnatt!

Inga kommentarer: