More is more

Idag har min påklädning bestått av att ta på mig rena underkläder och behå. Fantastiskt. Nu låter jag varken bli att klä på mig pga den fantastiska värmen vi har den här goa sommaren, utan bara på grund av energibrist.

Men egentligen är inte less more, utan more is more! Såg denna guldiga klänning från Chanel och önskade att jag skulle gå nånstans så att en sån klänning passade.

Eller åtminstone nån av de alldeles vanvettigt vackra Elie Saab-klänningarna. Jag ska till optikern på fredag, är det overkill? Detta diskuterades idag. Nej, det är aldrig fel att vara överklädd känner jag. Önskar jag, som varken är över- eller ens påklädd.

Ska vi starta en revolution? Vi går i balklänning till allt.

7 kommentarer:

Sara sa...

Alla de där klänningarna skulle funka här hemma i min soffa, bara de inte klämmer.

En långvarig förkylning sa...

Undrar vilket som skulle väcka mest uppseende, balklänning eller YSLs klänningar?

Harriet Klarin sa...

Oj vad vacker den var, den där guldiga.
Hellre påklädd och överklädd än påkörd och överkörd.
Hellre vad som helst än denim. Ja, så tycker jag.
modren

Anja Olergård sa...

Hillary hade en Mondrianklänning idag på ett gammalt avsnitt av Fresh Prince. Kändes inte jättemärkvärsigt. Men det finns ju mer extravaganta klänningar än så. Paljetter och tyll äger jag inte, och mina ben har utväxt, så jag ska jeans till optikern. Eller maxiklänning!

Anja Olergård sa...

Jag tror aldrig att jag haft en denimklänning. Har väl knappt haft en jeanskjol ens. Sörja och saknad av ingen.

Anja Olergård sa...

Nej, om du plockar ut plånboken (som väl är tom om du köper en Chanel och två Elie Saab) så får du mer rum för mage. Men vilken tjej i världshistorien har plånboken i byxfickan, jag menar under chanelklänningen, särskilt som det fanns en sån fin matchande väska. Nej, jag kom inte på nåt roligt att svara...

Harriet Klarin sa...

Nu måste jag citera nåt jag läste idag och som kanske får oss att se saker i perspektiv:
Life is not a journey to the grave with the intension of arriving safely in a well preserved body, but rather to skid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming, "Wow, what a ride!"
Allas vår underbara Marjorie P Hickley var det som sa så. Man suckar av glädje.
modren