Kjolfadäs

Var i kyrkan. Mötet var precis slut, pratade med mamma och faster. Vet inte hur det gick till men plötsligt låg min kjol på golvet runt fötterna. Inte märkte jag det först heller, förrän min faster och två kvinnor ställde sig i en halvcirkel runt mig. Som väl var hade jag tjocka svarta strumpbyxor på mig så det var nog inte särskilt uppseendeväckande.

Igår rensade jag ut kläder som har blivit för stora. Jag lägger i dagens kjol också.

9 kommentarer:

Monnah sa...

Hahaha! Classy! Underbar fadäs. Grattis.

Mireille sa...

Det där som man alltid fasar för, eller att kjolen ska fastna i linningen efter toabesöket. Tack för att du delar med dig och ser så krasst på det :D

Sara sa...

Haha, och i kyrkan av alla ställen, det är så himla roligt. Grattis till raset! Lyllo!

http://naltabblovers.blogspot.se sa...

Oj! Inte direkt kul men GRATTIS till viktnedgång.

Marita sa...

:-D

Klarins sa...

Du SÅG så snygg och slank ut i kyrkan igår att jag var riktigt stolt över att vara släkt med dig.

Och så gillar jag skarpt att du tog din kjolfadäs som en man! Det är härligt att bli äldre och inte ta sig själv på sånt blodigt allvar. So what? Vem minns det om hundra år?

En annan i kyrkan berättade om en ung mamma som kom in under mötet med sitt barn i en barnvagn. När hon gick förbi folk såg man att hennes kjolfåll verkligen hade fastnat uppe i linningen baktill och - som om inte det räckte - det hängde toapapper ner från kjolen också!

Det hade jag haft svårare att ta med en klackspark om jag var den unga mamman. Men tänk vad man överlever! Och ändå vågar visa sig för folk igen!

Det gäller att komma ihåg att de flesta är ens vänner och vill en väl.

välpåklädda modren

Sara sa...

Och extra cred för sinnesnärvaron att fotografera!!!

Kerstin D sa...

Hahaa, vilken rolig fadäs! O bilden! Underbart :))

Anja Olergård sa...

Förlåt, men jag hade inte sinnesnärvaro nog att fota när det hände. Jag återskapade händelsen hemma och det är mitt köksgolv ni ser.

Däremot var jag lite nervös igår för Mikael filmade mötet som genrep inför att dagens möte skulle sändas ut till några kyrkobyggnader i närheten. När jag hade dragit upp kjolen tittar jag åt Mikaels håll och kameran ser ut att peka precis på mig. Han sa att han hade försökt få med mig men att det stod folk i vägen. Vet inte om "folk i vägen" var samma som ställde sig som en sköld framför min kjol. I så fall har mitt kjoldebakel också sänts till fyra andra orter i Sverige, med förhoppningsvis få tittare eftersom mötet var slut. Och Mikael påstår att detta inte spelades in. Det hade väl annars varit nåt...