Årets julkort

Jag bearbetar le monsieur. Säger att det vore så roligt att skicka ut som julkort när vi är klädda som Sheldon och Amy. Han tror att dem han normalt skickar julkort till inte förstår den hinten. May well be.

Men sen har han ju en rätt seriös cowboyhatt, med gevär och allt. Om jag orkade sy skulle jag göra nåt småblommigt med puffärmar och förkläde och bahytt eller vad det heter. Jag tror inte det är på tapeten att cowboyen tar min/indianend skalp.

Har ni fler förslag på vad man kan klä ut sig till? Jag tycker det här är vansinnigt kul!

1 kommentar:

Sara sa...

Varje morgon får man fråga vem Arvid är i dag då, det är lite som Dartanjsng. Idag är han Bilbo med knäbyxor, kavaj och skjorta, igår var han Råttan, en arabisk sjörövare och kompis med Sindbad. Utklädning är det bästa! Han beklagar bara ivrigt att dagis vägrar låta honom byta namn varje dag som vi gör här hemma. Och att man inte ens får ta med sig knivar till dagis.

Har du sett de där filmjulkorten där man lägger in en ansiktsbild på sig själv och så blir man en dansande tomte? Elf yourself. Bra för dem som inte orkar det där med att sätta på sig kläder och annat avancerat.

Finns det sheldonmasker?