Lite spänning

Hörde att Mikael såg på Sverigematchen när jag vaknade så jag låg kvar med gott samvete. Utarbetade en plan som gick ut på att ta kometen till Hemköp och köpa Trocadero. Vi hade två Red bull över i skafferiet och som jag tagit ihop med migränpiller de senaste dagarna (och tala om att koffeinet gör nytta på migränet) men det var fruktansvärt äckligt och jag har flera dagar kvar till botox. Tänkte klara mig själv för en gångs skull och inte be M om hjälp.

Jag kom dit och började handla. Blev frestad av allt gott som fanns i affären och insåg att jag bara ätit morgonpiller till frukost. Gjorde överslag på varorna men stod ändå med nesan av uttag medges ej i kassan. Där rök Jubileumskakan, som var godare än Juliakakan till och med. Pinsamt.

Kom ut till ett försiktigt strilande regn. Ändrade mig och var glad över så mycket spänning på utflykten. Föste bort det värsta blöta på sitsen och körde iväg.  Under min korta färd hem gick det dock från dugg till stört, men eftersom jag hade justerat attityden skrattade jag mest. Vilket spöregn! Och vad dyngblöt jag blev. Håret rann, alla kläder utom strumpor och underkläder var blöta, och jag såg lika bra genom glasögonen som över dem, dvs nästan inte alls. Det luktade dock medelhavsbad, vilket ju alltid var en fördel. Väl hemma satt jag i igloon med uppfällt tak och fnissade en lång stund. Tyckte synd om grannarna som grillade, det luktade fortfarande eld.

Jag fick verkligen så jag teg med den där utflykten. Benen och armarna är fortfarande som gelé, förmodligen för att jag spände mig under hemfarten. Jag låg i kurvorna, som jag sa till Mikael, inte för att jag för den sakens skull hann hem innan jag var genomvåt.

Så nu orkar jag faktiskt inte hålla telefonen längre.

Sverige och Schweiz i hockeyfinal, Danmark vann Eurovision? Vilken underlig dag liksom.

Inga kommentarer: