Speldjävulens barn

Det är jag. Fast det kanske inte är så kul att skämta om när det finns folk som har det riktigt dåligt i sin relation med speldjävulen. Men detta är min blogg och mitt perspektiv så jag skämtar.

Har alltid älskat spel, från poker med morfar till Pictionary med grannflickan. När Mikaels barn kommer spelar vi ofta spel, och det gör vi i min barndomsfamilj också. Mikael fick ett roligt spel i födelsedagspresent av mig men jag har glömt vad det heter. Det är en blandning mellan viskleken och Pictionary och rekommenderas varmt. Vad det nu heter.

Igår stod det en fin påse på köksbänken från designhuset med bland annat tre spel i. Ett spel om böcker, ett om ord och ett som hette Deckarspelet. Vi spelade bokspelet länge och provade de andra två. Det var det roligaste jag haft på evigheter. Min man är så snäll och omtänksam.

Idag hade jag tid hos läkaren och skulle ta kometen, för första gången i år faktiskt. Då såg jag att det satt en söt nyckelbricka i metall på nyckelringen med ordet prinsessa ingraverat. En sån snäll överraskning.

Kometens bo var dock strömlöst och fast i sitt låsta läge, men vi hittade nycklarna fast vi inte använt dem nånsin förr. Fick vänta på läkaren så det var ju tur.

Sen tog jag mig en tur till Apoteket och njöt av att vara ute i luften och i verkligheten. Träffade sammanlagt en handfull vänner och bekanta som jag pratade med, åt kålpudding hos mamma och pappa och sen minns jag inte mer. Den här dagen har varit makalöst lång och faktiskt ganska underbar men jag kanske kommer att beklaga mig imorgon.

Men imorgon är imorgon, och idag är jag mätt av mat och kärlek.

Inga kommentarer: