Ni har väl inte missat?

Igår gick Ninni vidare i The Voice. Med den äran. Ni har väl inte missat det? Här, annars.

Mina små ödmjuka åsikter (hrmf):

1) Det. var. ett. grymt. nummer. Det hade jag velat höra live. Riktigt, riktigt bra. Och bättre i den längre, oklippta versionen. Och bättre ju fler gånger man lyssnar.

2) Rickard Arnberg var fantastisk. Han borde ha fått sjunga mot nån bimbo så han hade gått vidare. Fast då hade väl inte numret blivit lika bra. Jag är ju partisk och helt på Ninnis sida, men den killen sög inte.

3) Jag tror att Ninni kommer att klara sig bra i den här tävlingen. Rent sångmässigt tyckte jag t ex att han Rickard gjorde en lika bra insats, men Ninni har nåt. Hon är som en tårta i ett konditorifönster, som man läskas av och liksom inte kan låta bli att titta på. She demands attention. The Voice har ju redan kapat bort dem som inte kan sjunga, och jag tror hon kan vinna på utstrålning.

4) Kan jag dessutom hitta nån som är villig att slå vad med mig om att Ninni inte kommer att lipa, så har jag gjort mig en fin och lättförtjänt vinst. Om nån dessutom vill sätta emot att Maria och Geronimo lipar i väntrummet, så ger väl de oddsen lite mindre pengar, men jag är game där också. Bring it on. Så, tror du att nån kan hålla sig från att lipa, så hör av dig till mig och uppge summan. Jag återkommer med mitt bankkontonummer. Nån mer som vill vara med? (Lätta pengar.)

-- We love you, Ninni!

Inga kommentarer: