Surftips

Idag skulle jag ha läst "Gnilla och Klara". Igen. Det var många dagar jag skulle ha gjort det...

Och så skulle jag ha gått till centrum och köpt mjölk och haft egen-date och ätit pizza. Men det gjorde jag inte heller. Det blir mörkt så fort nuförtiden! Och sen när jag gick ut och hämtade posten vid halv niotiden (på kvällen) var det dessutom avgjort höstkallt!

Däremot har jag surfat en del. Lagom ansträngande. Och så har jag förresten upptäckt att handdukarna jag torktumlade under festen i lördags kväll inte alls var torra. Tydligen räcker det inte att stoppa in dem i maskinen. Man måste visst sätta på den också. Tydligen lever jag före min tid, i en era när man behöver tänka ut instruktionerna åt maskinerna...

The Container Store har allt för organisationsfreak. Och lite till. T ex denna smarta bakom-dörren-skoförvaring. Om man har en dörr som ofta är öppen mot en vägg så är detta ett suveränt sätt att spara garderobsutrymme!


På Container store hade de även detta vackra presentinslagningspapper. Ojojoj. Vill ha.


Sen var jag en stund på IKEA hacker. Älskar när folk är smarta och billiga.


Vanliga skålar som försköningsdetalj. Lite för mycket i just det där hörnet, men om man tar bort lite.


En ohackad Glimt


Snygg!!!


Lackhylla på nytt sätt (fast byt skorna för sjutton!)


Sänggavel av två paxdörrar (sånt ska man hitta på fyndavdelningen)


Sen var jag på Dillard's, som har sina kläder i färgordning. Sympatiskt!

Där hittade jag diverse kläder, bland annat dessa klänningar:
Calvin Klein $128


Donna Morgan $180


Max and Cleo Ponte $128


Oleg Cassini $130


Och nu skulle den där klänningen från H&M kommit med, som det finns en nästan likadan kjol till. Ni som har sett den vet vilken jag menar när ni ser ovanstående bilder. Gamla goa H&M hänger med dyrjättarna...

Dessutom testade jag hur väl jag kan se färgnyanser. 27 låter bra, men i förhållandet till andra kvinnor i min åldersgrupp var det bara visst bättre än typ 2/3 (man skulle ha 0 och max var 99), så då får man väl vara nöjd, tävlingsmänniskan.

Det jag inte är nöjd med just nu är konceptet middag. Har skjutit upp det ända sen jag kom på att jag inte orkade gå till centrum och käka pizza. Alternativen är en Gorbys eller popcorn. Eller mackor i o f s. Fast jag åt en källarfranska som M hade lagt på bänken förut. Nu börjar jag bli rejält hungrig. Vad är klockan? Ojdå, 21.49. Hejdå!!

2 kommentarer:

Monica sa...

Jag testade färgkänsligheten. Så roligt!

PERNILLA sa...

tack anja för ditt inlägg. jag är magsjuk och orkar inte göra någonting annat än att ligga med laptoppen i sängen. färgnyanstestet=klockren magsjukeunderhållning!