Shopping 2

Eftersom det sägs att (önskad) efterapning är den sannaste formen av smicker, ska jag härmed tacka för berömet och avslöja mina senaste shoppingkällor (häromdagens outfits alltså). Fast först får ni mina senaste:







ELLER







ELLER







ELLER







ELLER, för bekväma men hotta dagar:





Allt kommer ifrån tre ställen (utom de de cerisa/lila strumpbyxorna, som jag visste fanns på H&M). Det finns ju hur mycket kläder och skor och väskor som helst på nätet, men jag hittade vad jag sökte på dessa tre. (Sen finns det en amerikansk favvo-affär som jag aaaaaaalltid glömmer vad den heter, men det börjar på T, eller var det S? Klompens favoritaffär är det i alla fall.)

Laura Ashley -- stilfullt, inte massa blommigt tjafs! Men pricey. Och möblerna och tapeterna är to die for. Men det är ett annat inlägg.

Marks & Spencer -- eller Marks & Sparks som Sanne säger. Alla plebejer i England handlar där. Man hittar alltid nåt där som man vill ha, om det nu är bra. Selfridges och Debenhams har väl snyggare grejer, men ibland kollar jag M&S för frugality's sake.

Target -- ja, allas vårt Target, där ett par skor kan kosta $5 på rea. De har en del främst väskor och skor som kan se riktigt snygga ut, och fördelen är att man inte behöver se om "skinnet" bara är plast och att det syns i verkligheten, för man väljer sina fynd och räknar med att man ser ut som ur en modetidning för en morgontidnings kostnad. Men det handlar i mångt och mycket om att veta sin stil och leta efter den. För de har mycket som inte precis är i min -- goda :) -- smak...
De har även göööörbilliga scrapgrejer. Men de skickar inte till Sverige.

Inga kommentarer: