Fler positiviteter

Underbar dejtkväll igår. Hålla handen i templet, äta middag i finkläder (city-priser i förorten, och ändå overpriced, men nu har vi provat i a f), köpa hem lite mat (inte så romantiskt i sig på ICA, men väldigt romantiskt att han är så mån om att hjälpa mig uppfylla alla mina behov, inkl att ha mat hemma), fick blommor, mysa i soffan med kanelkringlor och mjölk. Mmmmm! En underbar kväll!


Idag är den goda nyheten att jag har ätit pizza (sammanstrålade m Mikael när han hade jobbat och kollat på nya söndagsskor och jag hade promenerat till Konsum) och jag har ännu inte ens knäppt upp byxorna!

Mer goda nyheter är att imorgon blir det följande till middag:

Kanske en liten räksallad till förrätt om jag orkar
Helstekt fläskfilé med provencalsk ugnspotatis, bearnaisesås och ångad färsk broccoli
Chokladcheesekake med hallon

Och så har jag Ballerina citron/lime på köksbänken tills när söttarmen sätter in ikväll när jag har städat. Ska organisera böcker nu. Har bestämt mig för att sätta dem i färgordning för fridens skull, men sätta en liten lapp med nummer längst ner på ryggen, så jag kan hitta en specifik bok enligt min bokstavsordningslista (som jag har sen tidigare och som bara ska dubbelkollas mot verkligheten). Sånt (lite väl onödigt kanske) organisationsarbete älskar jag! Härom dagen lade jag förresten strumporna i rader och enligt färg i strumplådan. Kändes ljuvligt OCD :) Kanske måste göra nåt oorganiserat som motvikt mot neuroticismen :) Jag kommer inte på nåt. Jo, jag kan hänga hallgalgarna i oordning.


[Det syns inte så bra på fotot, men galgen längst till vänster hänger inte ens på samma rad om de andra, och dessutom finns det två svarta plastgalgar bland de likadana trägalgarna, varav ett par då hänger med kroken utåt istället för inåt. Och jackan längst till vänster hänger inte med öppningen åt vänster som de andra. Jag vet, jag lever farligt :)]

Sen kan väl så här halvt i förbifarten meddelas att jag köpte ett brudmagasin igår för 59:-, som jag låg och läste i sängen med en tallrik chokladglass i natt. Helt dekadent!!!!!!!!!!! Life is good!

2 kommentarer:

Monica sa...

Härligt!

Helena sa...

Alltså, du MÅSTE tala om var du har hittat dessa underbara klänningar och skor, etc. VAR?!?! Jag måste bara få gå in och fönstershoppa. Säg nu!!!