IKEA-katalogen har kommit!!!

Jag måste medge att jag är barnsligt förtjust i IKEA-katalogen! Det känns som årets bästa dag när den kommer i brevlådan. [Om ni undrar har jag många "årets bästa dag" så det är inte så att IKEA:s katalog verkligen ÄR det bästa i hela livet, men ni hajar...]

Egentligen ska man sitta och äta en glass och läsa den ordentligt och kommentera allt till sitt sällskap. Det är en rolig lek att välja vad man vill ha på varje sida. Ibland är det lätt och ibland nästan omöjligt -- både för att det finsn mågna snygga saker och ibland också för att det är pest eller kolera... En annan rolig lek är att försöka gissa vad den andra tycker är snyggast på uppslaget.

Jaja, nu får alla småbarnsmammor eller karriärister eller bara rena plebejer astma. Vem har tid att sitta och leka med en IKEA-katalog?! JAG! Men å andra sidan måste jag sova middag nu, och det är inte så himla kul när man vill röja i lägeneheten eller bara titta i IKEA-katalogen lite, men man inte ens orkar sitta upp längre! Å ingen glass får jag heller... Men kanske en puss om jag har tur!

Hejhej

Inga kommentarer: