En sekunds dåligt samvete

När jag gick ut för sista (?) gången till förrådet bärande på en liten Hemnes-byrå som jag har fotat och ska sälja, fick jag för en sekund dåligt samvete. Här jag har röjt i förrådet och burit ut två mattor, flyttat omkring och för att inte tala om burit ut den stora Ullaredsbagen (ni vet såna där huuuuuge som man får plats med en riktig madrass i) full med kläder modell zu klein. Men jag ska inte ha dåligt samvete, för det är allt jag har gjort och ska göra idag och imorgon och i förrgår och sen orkar jag inte ens laga middag till mig själv. Och inte ska jag gå på 50-årskalaset heller.

Det där med zu klein börjar annars bli en het fråga. Ångest-het. Jag vet inte vad det är jag går upp av, om det är fel på sköldkörtelnivåerna (jag tar ju lite mindre än vad jag gjorde för 1-2 år sen) eller om det är nån av mina mediciner eller om jag bara äter för mycket för det jag rör mig, vilket ju typ är inget alls. Men när jag skulle ta på mig långa långbyxor idag (för första gången sen jag flyttade till Stockholm) så upptäckte jag att MQ-jeansen och de rutiga MQ-byxorna var för små. De är ju från i våras! T o m de svarta gamla H&M-byxorna var för små. AAARGH!! Det enda jag kan ha är alltså de två paren cropped pants som jag köpte i våras på KappAhl. Inga av de långa byxorna var mycket för små, bara sådär att man helst inte ville stänga knappen, men det räcker ju! Korvstoppning är inget hett utseende. Ni vet att jag gärna vill säga S K I T nu! Måste jag verkligen köpa nya byxor???

Ja i så fall blir det ett par jeans, ett par svarta byxor, och ett par gråa med rutor. Precis som de tre för små. Men sån är jag, har man hittat ett vinnande koncept så :) Vill kanske ha bruna också för att kunna ha överdelarna som går i brunt, men nån måtta får det vara. Brunt på mig kanske ändå inte är världens hetaste. Ni minns det där med sommar och vinter etc som var så populärt för några år sedan, eller var det typ 20??? Anyway, jag ser lätt lite spyfärdig ut i brunt, så jag får väl hålla mig till svart, vitt, grått, rött, vinrött och lila i vinter. Låter ändå grymt snyggt ju! Ska genast börja fönstershoppa. (Kom just på att det bruna kan jag kanske ha till jeans.)

Hmm, jag håller mig inte precis till överskriften/ämnet (eat your heart out, gamla avskyvärda sv-lärare från H1 på Aranäs). Konstnärlig frihet, smaka på den ni.

Ska se om jag orkar värma rester och duscha. Ska spela Guitar hero med M hos bekanta ikväll. Fast jag känner mig upplagd för att ligga blickstilla tills imorgon bitti.

Inga kommentarer: