Indisk gryta och brulépudding

Fick god middag med trevligt sällskap idag.

Däremot tror jag att det är kört med den där soffan. De nya ägarna fick nyckel till huset den 1 juli och mannen har inte ens sagt till dem att han har lämnat soffan där och att jag ska hämta den. Han försöker nå dem på telefon, men jag antar att han är mer intresserad av att bli av med soffan (vilket han ju nu har, eftersom de nya ägarna inte klagat på att den stod kvar) än att just jag ska få den. Så nu har jag suttit på blocket ett långt tag och kollat vad mina alternativ är.

Helt klart är ju att gratis är billigast. Det var synd på den, det. Oh well. Nu blir det spännande att se vad jag "får" för nåt!

Träffade förresten Dorro idag. Glänsande. Minns den där gången på stavskonferenslördagen när jag gav henne en allergitablett ur min lilla medicinask i väskan. Jag har aldrig, varken förr eller senare, haft några antihistaminer där, och hon brukar själv ha det i väskan eftersom hon är så vansinnigt allergisk, men hon hade bytt väska just den dan eller vad det var. Tycker i alla fall att det är coolt att Gud kan ordna ihop diverse lösningar på små och stora problem vi får genom att använda sig av andra. Så vem har en snygg soffa att sälja billigt till mig :)

Inga kommentarer: