Dagens dos

1) Vad trevligt det var att höra en ny, modern, vacker sakramentsbön! (Hade varit ännu trevligare om folk tänkte på att läsa igenom den innan så de inte behöver staka sig eller göra om det tre gånger och ändå "läste" hela det gamla med hava och allt) Ser fram emot att läsa hela boken på nysvenska!

2) Om jag ändå klagar så kan jag väl tycka att det är liiiiite underligt att låta en kanadensisk besökare spela "The Secret Life Of Daydreams" (och ja, man annonserade även den titeln), rätt ur den senaste Pride & Prejudice-filmen som musiknummer före vittnesbörden... Kan rättfärdiga min surhetsgrad med att jag har haft min värsta natt (och dag) på evigheter. Kunde inte somna igår, inatt, eller ens imorse. Dvalade lite på morgonkvisten sen jag tagit migränmedicin som jag också blir sömnig av. Men den blir jag också kissnödig av, så trots att jag lyckats slumra till lite grann vaknade jag ur denna lätta dvala av kissnödighet. Grr. Men när jag slog upp ögonen kl 13.22 och det kändes som om jag fortfarande inte somnat, så är jag ändå stolt över att jag gick på sakramentsmötet kl 14.00. Och att jag hann dit utan att gå i pyjamas.

3) Har ju mailat ut ny adress till folk, och många har svarat. Särskilt roligt är det ju när såna man inte har hört ifrån på åratal kommenterar och uppdaterar med några ord. Sofi fd Rapp skrev att vi hade gjort vad som helst i våra tonår för att bo med postadress VH eftersom stockholmskillar var det sötaste som fanns. (Somliga av oss lever fortfarande kvar i den sanningen :) ) Tänkte på att jag fick som jag ville (fast jag hade glömt att jag ville det), precis som med där med utsikt över templet (som jag inte har, men nära på eftersom jag ser spiran), som jag ju önskade mig när jag höll inredningskurs nån gång. Är det så "enkelt" att man får det man gärna vill? Kanske sitter Gud i sin himmel och bara spricker av iver att ge oss vad vi önskar oss? I så fall gäller det ju verkligen att vilja "rätt" saker. Sånt som gör oss sant lyckliga. Tur i a f att jag slapp gifta mig med Grum. Tur att Gud har lite urskillning innan han välsignar oss :)

Inga kommentarer: