En lyckad dag!

Sov rätt gott i nytvättade lakan, låg kvar i sängen och läste ut Brunetti-deckaren, duschade, målade alla naglar röda (det var ju min födelsedag!), åt lite överblivna tortellini från igår kväll till "fruksot" åkte till lägenheten som ser riktigt presentabel ut, blev firad med pompa och ståt, eller i alla fall med presenter och sång och sällskap och gottis av alla de slag (omtänksamma m&p hade bl a bakat citron- och marängpaj eftersom jag gillar annat bättre än tårta och det ändå brukar bli två prinsessfödelsedagstårtor i juli). Fick bra och omtänksamma och generösa och vackra presenter. Folk hade t o m klätt upp sig; de vet hur hysterisk trist jag tycker det är med down-dressing! (Berättade dessutom om senaste medicin-inducerade drömmen om bröllop där jag hade en vakt i dörren för att stoppa folk i jeanskjol...)

Och det var så roligt att vara i min lägenhet, som alltmer börjar kännas som ett hem. Vi beställde kinamat så småningom och invigde därmet lägenheten för äkta mat. Förr har väl ätits korv och bröd där men inget så riktigt som att man behövde utensils :)

I&B kom så småningom också, när vissa andra hade behövt troppa av. En härlig och rolig dag. Och när alla hade gått diskade M och jag lite tillsammans, och lekte sålunda gifta (bara på det viset alltså) och trivdes med det.

Det blev bara lite för sent eftersom jag itne kom hem förrän 5 i 11 och Propavanet börjar verka först nu. Måste ha det lugnt och tråkigt en stund så jag kan somna, så det är bäst att jag slutar nu. Kontentan från dagen är väl dock: Det känns bra att vara 38. Det känns som en perfekt ålder. Prova den gärna, men lämna över den till någon annan när ni är färdiga. Nån som vill ha ett spännande 37-år att slita med hälsan?

Inga kommentarer: