Pionfrossa!

Numera kommer det väl inte post varje dag, så vi hämtar inte posten lika ofta. Därför vet man inte alltid när reklamen har kommit. Så var det nu i veckan. Blomsterlandet hade reklam för pioner till det makalösa priset av tre för 59.90:- istället för 79.90:- Jag betalade 199:- för tre förra våren på Interflora. Så när jag såg priset ville jag hemskt gärna ha dem. Ett sånt fynd! Men om reklamen kom förra helgen kanske de var slut.

Men de fanns kvar! Mikael åkte dit efter jobbet igår och kom hem med sex pioner! De är så makalöst vackra att jag får pippi. Och luktar så gott.

Jag är verkligen kär i pioner. Så nu är jag i himlen. Sex stycken dessutom, det känns så ljuvligt dekadent.

Fast jag skulle verkligen behöva gå en fotokurs.

3 kommentarer:

Sara sa...

Jag önskar att man kunde lägga upp bilder här, då hade jag spammat dig med våra buskpioner och annat. Fast med tanke på allt annat spam du skulle få, dickpics etc (inte av mig då), så är det kanske tur att det inte är öppet för allt.)

Har (apropå vackra blommor) för övrigt märkt att smaken förändras med åren, just nu älskar jag mina rhododendron som snittblommor. Det fanns en tid när jag bara tyckte att de var vulgära.

Fick ett par hortensior i födelsedagspresent, men de för en förtvinande tillvaro. Hur gör man med dem egentligen?

modren sa...

Otroligt vackert med pioner!
Är inte hortensior lite besvärliga? Därför har vi en konstgjord blå. Den står lika vackert i ur och skur i sovrumsfönstret.
modren

Anja Olergård sa...

Interaktiv blogg, Sara! Det är framtiden. Eller inte, det är väl youtube-kanalbman ska ha nuförtiden. Hade sååå gärna sett sina pioner!

Men ja, jag har faktiskt fått uppfattningen att hortensior är lite svåra. Min står i östfönster med rullgardinen uppe och får 1-2 dl vatten ca kl 01 och 14. Jag pratar inte med den, men tittar desto oftare. Tror inte detta räknas som tips, men jag har i alla fall gjort alla fel med dem som finns.

Och pionerna har slagit ut lite mer än igår. Jag går omkring och är lyrisk både i sovrummet och vardagsrummet.