Undrar ni?

Undrar ni vad jag kan hitta på att klaga på idag? Den som bettar på "väder" blir fattig, det är nämligen inte bara oerhört sannolikt utan helt sant.

Om jag har klagat på att det är snö i maj så tar jag tillbaka det. Jag menade inget illa, snälla, kan vi bli vänner igen? Kom tillbaka, älskade kyla, BFF!

2 dagar och 27,6° i sovrummet och jag hatar redan sommaren.

Och så öppnar man balkongen, och så hör man en mansröst säga BAJS medan man står i köket med morgonmedicinerna och flyger högt för det låter som om rösten kommer inifrån lägenheten. True story.

Ja, och för att vara på riktigt gott humör så kan jag klaga på att det kommer att komma in getingar också när man har öppet. Jag blir räddare för dem för varje år. Men brukar få in två stycken i lägenheten på en hel sommar, så det finns ju värre saker, som afghanska ensamkommande flyktingbarn på "hemresa". Eller om nån vill hetsa upp sig för att Melania Trump inte täckte huvudet i Saudiarabien, fast hennes make fördömt när Michelle Obama gjorde likadant.

P.S. Jag gjorde misstaget att dricka en kopp fesljummet te i måndags och sen fick jag svettningar, fast det inte ens hade blivit varmt ute än.

Å andra sidan så är den goda nyheten att bordsfläkten som jag trodde jag skulle behöva be Mikael rota fram ur förrådet står ovanpå cd-hyllan som inte har åkt till återvinningscentralen än. Sen förra sommaren. Lite pinsamt men väldigt praktiskt. Vet dock inte om jag kommer att stå ut med ljudet. Men det kan jag ju spara och klaga på vid senare tillfälle.

Så ni som är oroliga för att jag inte kommer att hitta något att klaga på kan ju vara lugna nu framöver, tills i höst i alla fall då. Då kommer jag att kunna klaga på att jag inte orkar klä på mig och fryser så. Tema ja tar lik som aldrig slut!

Jag har börjat ställa dricka i kylen och det är lite av ett genidrag faktiskt. Kom ihåg var ni hörde det först!

1 kommentar:

Sara sa...

Om ni hade myggfönster att sätta i så skulle du kunna ligga därinne och skratta åt getingarna som fick försöka ta sig in bäst de ville.