Dagens kändisspotting

Var och fick Botox igår. Det ska bli intressant, för hon satte på två nya punkter ovanpå huvudet, ungefär där ens horn skulle sitta om man hade några, och där jag har haft ont i ca en månad. Ska bli intressant att se om det blir nån skillnad.

Men på väg dit skulle vi svänga höger in på Folkkungagatan (?) men det var rött, så vi väntade. Mikael kommenterar först ett par strumpbyxor som jag snabbt lokaliserade i massan, och sen är jag fascinerad av att det inte var några fina rosa strumpbyxor. Sen tittar jag på kjolen, hmm, känns bekant, och jag har ju sett de benen förr, hmm... Tittade upp och hon hade ljust hår och tofsar och det var Elsa Billgren! Hon hade en stor kasse i handen, kanske skulle hon till Myrorna eller hade varit där, det ligger ju precis bredvid. Så långt kunde vi inte spana, för vid det laget hade vi fått grönt och vi var sena, så gasen i botten.

Tur att vi inte körde på Elsa Billgren.

Jag satt och kollade på hennes vintagebröllopsklänningskonto på ig härom natten och blev sugen på att gifta mig igen. Om 50 kg. Skolsköterskan har jättefin figur och sa att hon vägde 61 kg. Jag blev chockad när jag tänkte på att jag vägt 57. Hatar att vara fet. Och vi pratar inte om vikt sådär, men nån patient hade gått ner 61 kg och det var alltså hela sköterskan, en lång snygg tjej. Otroligt.

Men Elsa var nog den första kändisen jag sett sen jag flyttade till Stockholm.

När jag var 16 såg jag nån i tunnelbanan som jag trodde jag kände, för här känner jag ju inte igen nån om jag inte känner dem, men jag hann stoppa mig innan jag hejade och insåg vem det var. Nån kändis som jag inte längre minns vilken.

Sen har jag stått bakom Patrik Sjöberg i kön till McDonalds.

Och sett Jill Johnson parkera och gå in och handla i samma Ica-butik som jag var i.

Och stått i samma McDonaldskö som Henrik Schyffert och nån kompis som var eller borde varit lite känd men jag vet inte.

Inte jättestor lista, min Celebrity Spotting.

Jo, jag tror jag har sett Eric La Salle från ER på tunnelbanan i Boston. Han kommer visst därifrån och går alltid tillbaka till sina rötter när han är där. Personen såg precis ut som en kändis som försöker smälta in så att ingen ska titta på honom, fast man får inte försöka för mycket, för då märks det istället.

1 kommentar:

Tekla sa...

Jag har sett Kungen och Johan Glans, inte samtidigt, men dock! Uppskattade Johan Glans mest... älskar Johan Glans!!!!