Teknikskit!

Min platta har funkat perfekt sen Mikael fabriksåterställde den. Nästan alla appar jag använder, utom Facebook och snapchat, fanns redan installerade, och jag har inte haft några problem alls idag. Så då vågade jag mig på att installera snapchat också och det gick perfekt.

Så tänker jag att jag ska inte göra nåt mer nu utan köra fb på telefonen ett tag bara. Men så var det nåt skumt på fb som Mikael inte kunde se och jag fattade inte varför och till slut tänkte jag att jag laddar hem fb i alla fall och ser om jag kan bjuda in Mikael, för det kunde jag inte från telefonen. Sagt och gjort, och sen la jag ifrån mig plattan, mitt på där jag var i fb, och gick upp och värmde resten av hans mat i mikron. Och när jag kom tillbaka såg jag de där förgrömmade rosa ränderna på skärmen, och när de blivit mörka så dog skärmen och vägrar göra nånting, förutom visa ett svagt sken när den är på. Jag har försökt stänga av och sätta på flera gånger, det händer nåt för man ser ljusstyrkan variera, men den visar inget. Nyss försökte jag t o m boota om den, så jag kan se på skärmen och ta bort Facebook och se om det är det som är problemet. Men är fb inte den vanligaste appen i hela världen? Och hur många finns det som har en platta som inte kan köra fb? Det låter ju inte rimligt. Men är det ett sammanträffande att plattan börjar göra sina gamla fel fem minuter efter att jag installerat fb? Det kanske är nåt i den senaste versionen som krockar med nåt på min platta.

Jag är i alla fall jättesur. Jag trodde verkligen problemet var löst och jag såg fram emot en helg med långsamt tempo, lojt surfande bland tidningar, bloggar och bilder. Teknikskit!!!!!

Och så har hemtjänsten bytt min duschtid utan att säga till, och så måste jag röja i det, och så har jag glömt vad det var mer. Skräpplatta!

4 kommentarer:

modren sa...

Finns inget jag har sån hatkärlek till som teknik.
Älskar när den fungerar, hatar när den inte gör det.
modren

AL sa...

Angående ngt helt annat, skrev ett SMS mitt i natten til Alexandra men glømde skriva mitt namn som avsændare. Hon svarade till dig, alltså hon trodde jag var du.

Jag tar det som den finaste komplimang jag fått på længe.

Anja Olergård sa...

Jag tar det också som den finaste komplimang jag fått på länge!!!!

Finance sa...

lån erbjudande utan förskottsbetalning

Du behöver ett lån, men du avvisas av banken eller finansinstitutet som frågar de villkor som är oförenliga med din månatliga intäkter av orimliga räntor. Vi bevilja lån som sträcker sig från 2500 euro till 8.000.000 euro med en årlig ränta på 3%. Om du är verkligen i behov sedan komma i kontakt.

E-post: stephannefillon@gmail.com