JUUUUUUL!

Hos Den medelålders kvinnan är det bara precis slut på sommaren, men hos mig (och Anna Linda) kallas detta vinter.

Därför tyckte jag det var helt normalt att börja tänka på jul.

Och då har jag bjudit på en adventsljusstake på tradera. Hittills leder jag med 14:- exkl porto. Vi har redan en "adventsljusstake", men det är fyra stora blockljus med plåtsiffror och dem har vi haft i två eller tre jular, så det kan gott vara variation ett år.Våga nu inte bjuda över mig. Jag sätter givetvis inte in nån länk!

Och för övrigt undrar jag om jag en gång för alla ska släppa fram min lust att ta fram ljusstakarna och julstjärnorna när jag vill och inte till första advent. Jag kan mycket väl tänka mig att bli känd i området som den som tar fram julsakerna i mitten av november. Eller tidigare. (Underbara Clara har redan bakat lussekatter, men hon skyller på att hon gör julreportage hemma. Men jag vet nog hur det är att längta efter jul. Man tar till vilka lögner som helst för att dölja sitt missbruk.)

2 kommentarer:

Anna Linda sa...

...och idag börjar jag slå in de första kalenderklapparna och har planer på att sätta en pepparkaksdeg nästa vecka. Har hört att det ska gå att frysa. Så smidigt det vore att bara plocka fram rullarna i december.

Har till och med producerat en unge med oktoberankomst för att undanförklara missbruket som framförhållning.

Sara sa...

Haha, i förmiddags låg jag och undrade var fanken jag ska köpa kalenderklappar! I vår matsal har vi 24väggfasta ekboaserade små skåpluckor och jag har aldrig varit förutseende nog att ordna en presentkalender, men just idag kom jag ihåg det!

Grattis, Anna Linda, det var smart det där med ungen! Vilken dag är det tänkt?
Man kan förresten ha degen i kylen och äta upp den i god tid före jul och fixa mer sen!