Försmäktar jag på denna ö

Ja, utan LDN försmäktar jag på denna ö.

Jag tog tre istället för två ett par dar förra veckan, så de tog slut några dagar före min ordentliga uträkning. Och trots att Apoteket lovade att jag skulle få dem i fredags eller i måndags så vet ingen riktigt vad som hänt eller när de förväntas komma.

Jag får inse att man behöver ge dem extra tid med såna här recept där pillrena ska specialtillverkas, för det är så pass ovanligt att det lätt går åt skogen nånstans på vägen. Eller så får jag be att Mikael lämnar receptet personligen till J. Henne är det ordning på med recepten. Men man vill ju inte utnyttja släktskapet. Haha, nu minns jag en gång när VC eller VC-läkaren sjabblat sig med ett recept, så jag tog med mig min egen läkare till Apoteket och hade släktträff med apotekaren. Tur vi har olika efternamn i alla fall! Och jag _tog inte med mig_ J till Apoteket. Han erbjöd sig mycket generöst att komma dit när han var hemma hos oss.

Men utan LDN försmäktar jag likväl. Eller, min sömn har hoppat tillbaka till sitt normala somna kl 06, men jag är å andra sidan fortfarande tårögd, som var den enda biverkningen. Och jag är mentalt rätt trött men inte så kraftlös som förut. Jag vet inte om en dos bara gör nytta det dygn man tar den. Eller så är det placeboeffekten.

Förresten, så ska mitt band heta som jag ska ha när jag blir frisk: Anja and the Placebos.

Tjing!

1 kommentar:

Sara sa...

Får jag vara med? Jag kunde vara en av placebosarna, liksom! Sjunger bra och kan nog borsta upp mig på gitarren trots att jag inte har rört nån sen jag blev sjuk.

Kan även erbjuda min makes tjänster ifall du behöver en brass-sektion.

Kan du inte låna lite ldn av nån på fejan så länge, förresten?