Fantaaaaastisk dag

Den där hunden ville absolut in till mig idag när jag sov och Mikael gav sig och släppte in henne. Hon låg tätt, tätt intill mig, den rackarn, och jag vaknade till varje gång jag vände mig. Till slut kunde jag inte somna, så jag gick upp och tog en halv sömntablett eftersom jag hade fyra timmar kvar att sova. Trots denna halvkassa sömn har jag haft den absolut bästa dagen på så länge jag kan minnas! När jag skulle fylla i mitt dagliga hälsoblad och kom till symptomen, insåg jag att jag inte haft ont nånstans (inte ens i nacken som kändes rätt stel häromdagen), inte i benen, inte domningar, inte feber, inte snuva, knappt några hudutslag, ingenting! Kan inte minnas när jag varit så symptomfri! Dessutom har jag inte känt mig sådär dödligt utmattad heller. Jag märker när jag gör nåt att jag är som vanligt och får sitta ner å vila mitt i göra frukost, men bara att slippa den där känslan av att släpa runt på en död var helt makalös.

Och eftersom jag är inbillningsfrisk nu, så tog jag fram strykjärn och strykbräda (fast först hade jag glömt av var den stod) och strök vardagsrumsgardinerna som har legat ouppackade snart ett år. Samt hängde upp dem! Och ställde in stryknrädan igen för att Mikael inte skulle bli arg för att jag har låtsats orka en massa. Men jag sa inget om gardinerna. Vi får se hur länge det dröjer innan han ser det, han är ju karl :)

Och så fick jag nog den vackraste, ärligaste, ovanligaste komplimang jag nånsin fått. Jag kan dö nu, för finare går nog inte att hitta på. Om han inte anlitar en talskrivare.

På AL:s kort stod nåt om en dag imorgon. Jag har för mig att igår var rätt bra, och så är idag ännu bättre?! Men helt frisk är jag nog inte, nu börjar det feberhetta i ansiktet och nacken, armarna och benen småskriker. Och ryggen. Men jag har chockat dem med att stryka, så de har all rätt att klaga.

Jag är optimist av naturen. Men jag inser också att så här bra funkade inte LDN före mitt ofrivilliga uppehåll. Och ett tag funkade de så dåligt att jag tog tre för att se vad som skulle hända. Så det här är absolut inte nåt jag räknar med är det nya normala. Men det är som att vinna på lotto, att få vara lite inbillningsfrisk. Jag har verkligen njutit av den här dagen.

1 kommentar:

Sara sa...

Nu har vi hört rätt mycket om de där gardinerna, för de har ju som sagt legat och gjort sig påminda ett tag, så kan vi få lite bildbevis också tack?

Grattis till bra dag, önskar det fanns flera av dem. Har också strukit ifag: en liten duk. och efter det legat och känt mig löjligt eländig hela dan. Men duken blev fin.