Bröllopsdag i onsdags den 12/9

Idag orkade jag gå upp ur sängen vd fem-halv sex. På kvällen. Tur att Mikael inte är krävande. Han envisades inte ens med att vi skulle äta ute idag, fast det är vår bröllopsdag. Han frågade om jag orkade med en korv i mojjen i centrum, men jag sa helst inte. Och jag hade glömt av bröllopsdan... Men så snodde jag ihop nåt som skulle likna middag, och så blev det äckligt. Jag hade köpt Philadelphia men hade varit så yr att jag inte såg att den hade 5% fett. Så maten smakade surt, trots att vi har bröllopsdag. Oh well. Mikael gillar min mat. Det är en sån komplimang. Fast själv åt jag upp resterna av makaronerna värmda med lite smör vid 00-tiden på natten.

Idag är det fortfrande sorgevecka, men redan före detta hade vi bestämt oss för att ta vår Groupon-deal ochåäta trerätters i gamla stan en annan dag. Den bli nu en stund efter botoxbesöket på måndag.

Jag undrar om Ellen har några åsikter om begravningsgästernas kläder. Jag tog per automatik på mig svart i söndag, det var vad jag kände för. Det blir nog nåt svart på söndag också, med Ellens J Crew-halband.. Men själva begravelsen, den är ju tudelad: Vi som älskde Rob sörjer honom och lider med hans fru, hans barn, hans syskon och hans föräldrar och vänner från många år i Sydafrika.Så vi sörjer Rob, saknar honom.

Men vi har ju också det ljusaste hoppet av alla, att få ses igen och att vi inte gifter oss tills döden [rätt brutalt] skiljer er åt utan för evig tid (Ellen vill görna veta när den tiden börjar. Kan man ställa sig i nån kö där, meb vipförmåner och gräddfil? Eller kallas sånt avlatsbetalning?)

Men "ljus klädel" som det annars står. Hur funkar det? Är det typ beige och grå då eller? För det kan väl inte var lila, cerise, blå? Glada färger? Kanske ljusa fast mesiga är det värdiga.. Hoppas hon räknar ut hur hon vill ha det och meddelar.

Jag hade cerise på mig i rätt hög grad idag och det passade inte riktigt in med sinnesstämningen.

Inga kommentarer: