Vardag

Detta är typ femte gången jag börjar på det här inlägget.

Scratch that, vid det här laget är det nog åtta.

Helgen har bjudit på andlig fest som kostade skjortan för min kropp. Roligt födelsedagsfirande som var lite i mesta laget. Minst sagt.

Sen har vi haft ett trevligt besök (Stina) och ett otrevligt, nattligt (vilket jag inte nämner vidare, men efter några timmar känner vi i alla fall varandra).

Sen har jag varit på två besök, ett trevligt (smörgåstårta och rabarberpaj hos m&p på Valborg) och ett otrevligt (läkare som inte förstår och faktiskt bara skickade iväg mig utan åtgärd. Efter att ha sagt några okunniga kommentarer som gjorde mig ledsen).

Sett på kusinhustrun på TV eftersom hon är först med att prova en medicin mot ME-trötthet. Blir oerhört avundsjuk. Ingen nobel känsla.

Sen vill jag inte egentligen avslöja här vad det jobbigaste har varit, för det är personligt och rör dessutom inte bara mig. Men Stina var här när det hände första gången och hon var som en ängel som hade stannat längre än planerat precis som om hon var kvar för att kunna hjälpa till. Och ja, första gången implies fler händelser av liknande art. Utan professionellt besök dock. Men med timmars insats för att göra allt bra igen. Jag är slut som människa.

Så bara för det får ni en get. Det var längesen.


Källa.

3 kommentarer:

Monica sa...

Och jag skickar en lång och varm kram och erbjuder mina tjänster. Inte bara i cyberrymden. Hör av dig om jag kan hjälpa till. Jag bor inte SÅ långt bort. Kram!

Anja Olergård sa...

Monnah, hjälp vad gullig du är. Tack, och jag ska komma ihåg det.

Stina sa...

Som någon ängel känner jag mig inte riktigt. =) Mer som att jag var kvar för att jag hade så vansinnigt trevligt och i vanliga fall är helt svältfödd på så intressanta konversationer med vänner. Så helt och hållet själviska orsaker. =)