Jag ska bara...

Jag orkade inte åka med kometen till ica-posten idag och hämta ut paket, så då frågade jag Mikael om vi kunde åka till port 73 och handla lite. Jag vet, kvinnlig logik när den är som bäst.

Jag köpte en behå på Lindex, utan att prova, eftersom jag redan har exakt den sorten i den storleken. Nu ska jag kolla jättenoga vad den heter för nummer osv och så ska jag handla den på nätet i fortsättningen. Sen köpte jag fem billiga strumpbyxor i sån där liten pappkub och två par dyra i platt paket. Nu behöver jag nog inte köpa strumpbyxor förrän till vintern, och inte då heller förresten, för jag har så det räcker en vinter till. Och mitt tredje ärende var skor. Det är för svårt att köpa skor på eBay. I princip alla högklackade jag har köpt har varit grymt sköna och exakt rätt storlek, men både med sandaler och ballerinas är det lite so-so. Jag hade tröttnat nu, och Deichmann hade rea så jag kollade igenom lite snabbt vad de hade och jag hittade ett par sandaler. Jag fick reda på härom dagen att jag inte skulle sälja min gröna väska och mina gröna sandaler, för det vore bättre för världen om ingen annan heller hade dem. OK. M brukar inte ha åsikter om mina kläder så jag förstod att dessa gröna verkligen störde honom. Och det var mina skönaste sandaler! Ska försöka måla dem, men det kan ju gå åt skogen. Så nu köpte jag ett par beige, sköna, fina, för 124:- på 50% rabatt.

Sen åt vi middag på Max. Det enda jag har att klaga på var dressingen till min side salad. Och min nuvarande energinivå.

Nu ska jag ligga i soffan tills jag ska somna. Ska försöka ny sov-regim ikväll.

Inga kommentarer: