Fy sjutton

Fick skjuts av Mikael till posten idag. Jag trodde jag skulle fått bra många fler paket den här veckan, i alla fall är det en väldig massa saker som BORDE ha kommit, grr. Men så fick jag avi om ett rek, och jag kunde inte minnas vilken av försändelserna som hade skickats rek, förutom en som skickades sist, så den trodde jag inte att det var.

Men alltså, så tar man sin dyrbara julförberedelsetid - och minimala energi för postbesök, och så står man i kö som inte bara fyller hela postrummet, utan går ut i affären och slutar där det kommer en vägg bortom ICA-kassorna. Ni kan gissa hur gärna min kropp står upp i en halvtimme. Men det ska väl i alla fall komma en julklapp till någon här nu.

Väl framme i kön ser jag vad det är. Ett himla BREV! Dessutom är det från vår egen bostadsrättsförening! Som inte har mage att ringa på och lämna det, utan som skickar det rek för att vi inte ska kunna säga att vi inte har fått det, antar jag. Sicka typer. Fy sjutton vad otrevliga.

Jag hade migrän när jag vaknade och var på dåligt humör. Stressad, trött. Vad mycket bättre det blev efter den här utflykten...

Inga kommentarer: