ARG!!! Det är mitt hem!

Igår blev jag arg på en oinbjuden gäst. Sommarens andra geting här inne. Jag är ju paniskt rädd för getingar och när jag hade fått ut den fete rackaren var jag alldeles arg. Han har inte rätt att vara inne hos mig. Jag vill känna mig trygg i mitt eget hem! Hade egentligen ingen lust att stänga alla fönster, men vad gör man? Rädslan vinner ofta över förnuftet. När Mikael kom hem var det ovanligt varmt hemma sa han, och jag satt i underkläderna. Himla geting å skrämmas sådär!

Fast å andra sidan är jag lite mesig. Mamma och pappa hade en orm (!) i vardagsrummet i söndags, och Katrin har haft (har haft antar jag, inte har) ett råttskelett med massa larver som ramlar ner genom taket. Men andras större olycka gör inte min mindre, tyvärr är det nåt matematiskt eller så.

Fast nu var jag tvungen att öppna köksfönstret. Temperaturen står på 26,8 inne och bara 19,9 ute. Måste. ha. luft.

Ska surfa på om det finns nån lukt som getingar inte gillar. Och lägga fötterna på stolen ifall det kommer in en orm. Huvva, vad jag har stressat upp mig nu!

Vinter. Du å jag, Jojo. På vintern finns det inga djur.

1 kommentar:

Villeosagamamman sa...

Det var ett musskelett vi hade. Sen hade vi ett getingbo åxå när vi flyttade in. Det var tjogvis med getingar inomhus de första veckorna. Man dräpte 5 stycken varje gång man gick in i ett rum. Helt vidrigt. Lite senare hittade Samuel getingboet i golvet inne i snedgången. Vi visste inte att getingar kunde göra så stora bon. Det var kanske 0,5x1m stort.

Men värst av allt är spindlarna. Det är de som fyller mig med FASA. Känner mig inte trygg i mitt eget hem. Man vet aldrig om det ska stå en spindel nånstans och stirra på en. Ve och fasa.