Sagoläsningsproblem

Pappa berättade just att Johan & Beth har lite svårt att läsa för tvillingarna. Mia ska ha näsan i boken så hon ser, men då ser inte Bella nåt för hennes hövve. Och om Bella har fri sikt så är Mia för långt bort och ser inte. Ojdå...

Men nu i veckan ska Mia till en av USA:s bästa barnögonläkare. Jag hoppas nåt så grymt på att hon ska ha enkla synfel och kunna få bra glasögon så hon ser. När pappa och mamma hade skypat med dem igår hade hon som vanligt stoppat nyllet i kameran, eller rättare sagt i bildskärmen, så hon skulle se vem det var. Det ser så roligt ut, men lite sorgligt också. Det ryktas om att Mia hade fått låna någon släktings glasögon och hade uppskattat det. Vi hoppas att hon antingen kommer att fatta själv att det är glasögonen som gör att hon ser, eller att hon ska vara lydig och låta dem vara på, tills hon fattar sambandet.

Sen har de också klippt Mias hår. Det har ju inte velat växa så bra på ovansidan av huvudet utan mest där bak. Hockeyfrilla! Men nu ser hon mer vettig ut, ryktas det. Måste få se själv. Bella har ju sitt italienska hårarv att ta av och där böljar håret. Men blonda Mia har sett ut som en kille med receding hairline och långt i nacken.

Å vad jag längtar efter dem!!!

1 kommentar:

Monica sa...

Jag förstår hur det känns!